Rreth Nesh

HotoNet eshte nje nga ISP me te sukseshme ne fushen e telekomunikacioni ne Shqiperi. Themeluar ne Librazhd .Sot shtrihet ne  qytetet e Librazhdit dhe Prrenjasit  ku ofron sherbim interneti me cilesi te larte dhe cmime konkuruese.

 

Normale

Me Antena

LEK 1500/ mujore

Download : 8 Mbps

Upload : 4 Mbps

Avancuar

Me Antena

LEK 2000/ mujore

Download : 16 Mbps

Upload : 6 Mbps

Normale Fiber

Fiber Optike

LEK 1200/ mujore

Download : 22 Mbps

Upload : 8 Mbps

Avancuar Fiber

Fiber Optike

LEK 2500/ mujore

Download : 50Mbps

Upload : 10 Mbps

Sherbime

Mbulohet me antene dy qytete Librazhd , Prrenjas

Internet per biznese te medha ose ISP lokale me fiber optike dhe me shpejtesi der ne 1 Gbit/sec

Title One

Second Title

Title Three

Fourth Title

Fifth Title

Sixth Title

www.speedtest.net