Me paketat tona te internetit kemi cmimet me konkuruese ne treg familjare dhe biznes

 

Me Antene & Fiber Optike

Normale

Me Antena

LEK 1500/ mujore

Download : 8 Mbps

Upload : 4 Mbps

Avancuar

Me Antena

LEK 2000/ mujore

Download : 16 Mbps

Upload : 6 Mbps

Normale Fiber

Fiber Optike

LEK 1200/ mujore

Download : 22 Mbps

Upload : 8 Mbps

Avancuar Fiber

Fiber Optike

LEK 2500/ mujore

Download : 50Mbps

Upload : 10 Mbps